PROJECTE EQUILIBRISTES NUTRICIONALS

 

Després de l'èxit de resultats i participació assolits durant la segona edició, aquest curs tornem amb més “Equilibristes Nutricionals”. Si ja vàreu participar l'any passat, no tenim dubte que enguany repetireu però per si encara no n'esteu assabentats, us expliquem en què consisteix:

Equilibristes Nutricionals és un projecte educatiu i social destinat a l'alumnat de 5é curs de Primària. L'objectiu principal del projecte és educar l'alumnat en una alimentació saludable i fomentar hàbits per a menjar de forma sana que ajuden a prevenir l'obesitat infantil. Som conscients del creixent problema de l'obesitat infantil i, convençuts que aquest problema requereix un esforç educatiu, Cafemax aposta per aquest projecte que concreta la nostra filosofia empresarial com a resposta activa i voluntària de la nostra responsabilitat social. A més, en aquesta Tercera Edició el projecte porta una novetat que segur que us encantarà: Nutricesto és una app educativa que permetrà als alumnes adquirir els coneixements a través del joc tant en la mateixa aula, de manera col•laborativa, com a casa amb la família, reforçant la matèria impartida alhora que es diverteixen jugant al bàsquet amb els aliments. Aquesta aplicació és completament gratuïta i està disponible per a smartphones i tablets (iPhone, iPad i Android).

        

Participar en el projecte es molt senzill. Es convocarà un concurs de dibuix on els alumnes de 5é de Primària hauran de realitzar uns dibuixos en les plantilles subministrades amb la temàtica "Alimentació Equilibrada". Entre tots els dibuixos presentats el Jurat elegirà els 12 dibuixos guanyadors que seran la imatge de les pròximes col.leccions de gots Delikia. Tant el nom del centre com el de l'alumne guanyador apareixeran en els gots i tindran un premi valorat en 500 € per al centre, a més de fruita gratuïta tots els divendres del mes de Gener, i un regal de material de belles arts per a l'alumne guanyador.

Tots els centres interessats en el projecte poden consultar i treballar el material didàctic i la programació perquè puguen aprofundir en el tema de "l'Alimentació Equilibrada", que és l'ànima del projecte. A més, en aquesta segona edició tot el material podrà consultar també en anglès i s'oferirà la possibilitat de desenvolupar un xicotet experiment que posarà en pràctica i assentarà els coneixements adquirits.

Els dibuixos podran presentar-se fins al dia 4 de desembre i el lliurament dels premis tindrà lloc la setmana del 14 de desembre de 2015.

Desitgem que aquest projecte siga del vostre interés i pugueu traure-li el màxim rendiment.

Per a qualsevol dubte podeu escriure a: proyectos@delikia.com   Material didàctic
  Material didáctico
 Teaching materials
    Programació didàctica
   Programación didáctica
        Course syllabus
PLANTILLA DE DIBUIX
cafemax.es © 2018 •  Nota Legal